Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Garaipena lortu zuten Daviden neskek Izarra-Amurrio taldearen aurka

Beroketa okerra izan zuten gure neskek, ostegunean zaintiratu bat izan arren, ustetan ondo zegoen Edurnek, ezin izan zuen beroketa behar bezala burutu eta aulkian geratu zen. Hori nahikoa ez eta arazo berbera izan zuen Eiderrek ere, taldeko fisioak bendaje bat ipini bazion ere jokatzen hasi orduko erretiratu beharrean suertatu zen.

Partidua, aurreko astean Gasteizen jokatu zutenean bezala hasi zen, horitxoak baloiaren kontrolaren jabe eta behin eta berriz aurkariaren atea erasotuaz. Atsedenaldira bitartean sareratzerik lortu ez bazuten ere, gogotsu jarraitu zuten ikastolakoak gola segituan etorriko zenaren esperantzarekin.

Bigarren denbora hasieran partiduak ez zuen erritmorik galdu eta gol aukerak izaten jarraitu zuten bi taldeek. Azkenean, jokaldi luze baten ondoren, Jonek zutoinera egindako jaurtiketa baten aldaratzea aprobetxatuz, erne zebilen Ane txikik, gola egin zuen (hurrengo larunbat eguerdian, Ikatzan, txipiak bere kontu).

10 minutu inguru falta ziren oraindik partida amaitzeko eta horitxoek beste gol bat sartzea zuten helburu lasaitasuna lortzeko. Bi eta hutsekoa esku-eskura izan zuen Lutxik, pase bikain bati jaso eta bera lurrera botaz egindako ahaleginean, baina ezerezean geratu zen tamalez jokaldi bikain hura.

Amaiezinak izan ziren azken minutuetan, gure neskek erasoan jarraitu zuten bigarren golaren bila baina arabarrek kontraeraso bizkorrak egin zituzten eta Ane txikik gelditu onak egin behar izan zituen, atezain lanetan oraingoan. Epaileak ikastolakoen area ertzean adierazitako falta batek urduritasun handia pasarazi zien horitxoei baina azkenean hiru puntuak etxean gelditu ziren, 1-0.