Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorain esku hutsik bueltatu zen Elorriotik urteko azken partidan

Makina bat poz eta garaipen eman dizkigun 2010. urte paregabeari amaiera emateko igande goizean goiz joan ziren Elorriora gure lehen taldeko mutilak. Bertan, taldea eraberritu eta lan paregabea egiten ari den Elorrioko talde sendoa zuten zain partida gogor bat lehiatzeko.

Ligako bi talde goleatzaileenek elkarren aurka jokatutako norgehiagokan, golak ez zuen hutsik egin eta 40 minutuen ostean, Elorriotarrak izan ziren garaile 8-7. Partidaren gakoa ordea defentsan egon zen, Ikastolakoak gol gutxien jasotako taldea izaki, ez zuten bere maila eman eta garesti ordaindu zuten.

Partida hasi orduko okertu zen horitxoentzat, minutu erdia pasatzerako aurretik baitziren bizkaitarrak. Elgetako bihurguneetan zorabiaturik geratu bailiran, ikastolakoen ez zuten ezertan asmatu eta atsedenaldira bitartean min handia egin zuten Elorriotarrek, 4-0.

Partidak itxura iluna izan arren, ideiak antolatu eta gogotsu ekin zioten Javiren mutilek bigarren zatiari. Etxekoen 5. golak ordea, lehen iluna zena oso beltz bilakatu zuen.

Une latz horietan ordea, Laskorainek bere izaera lehiakorra plazaratu eta Illunberen golari jarraiki izandako minutu eroetan 6-4 hurreratzea lortu zuen. Atezain jokalari taktikak baina, arrisku handiak hartzea dakar eta bi baloi galera inozotan punteria zorrotza erakutsi zuten etxekoek, berriz ere, 4 goletako errenta lortuz.

Ondorengo minutuetan, 8-7 estutu zuen markagailua Laskorainek hat trick bana sinatu zuten Gil eta Jonikoren golekin emozioa gorenean ipiniz. Minututik gora falta zen oraindik eta puntuen kai muturrera iristeko ahaleginean igerian jarraitu bazuten ere, ur ertzean itota geratu ziren horitxoak.

Amaieran, lehen zatiko itxura negargarriari buelta eman izanaren sentsazioa eduki arren, esku hutsik aldagelaratu ziren Elorriora joandako gure mutilak.

Kirol arloan emaitza bikainak lortu arren, azken urte honetan gaizki portatu garenaren ustea izango du Olentzerok, ikatza bezain beltza izan den asteburua oparitu baitigu oraingoan. Aitor eta Ikerrek gidatzen dituzten filialeko taldeek ere, dezenteko porrotak jaso baitituzte etxean jokatutako partidetan, 3-8 eta 0-7 hurrenez hurren. Dena den, gure ikazkinak badaki zeini ondo egin eta neskei garaipen polita oparitu zien igande arratsean arabara egindako bisitan, 1-5.