Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek garaipen berri bat lortu zuen Gallartan

Durangoko liburu eta disko azoka arrakastatsua ospatu den honetan, beste orrialde eder bat idatzi du Laskorainek 2010-2011 denboraldiko bere liburuxkan. Aste erdian Gallartara eginiko txangoan 3 puntu garrantzitsu eskuratu baititu Meatzari taldea 0-5 mendean hartu eta gero.

Partidaren azken emaitzetik urrun norgehiagoka parekatu eta gogorra jokatu behar izan dute gure mutilek arerio bizkaitarra garaitzeko. Meatzari taldeak Txikito frontoian jokaturiko partida guztiak garaituak zituen orain arte eta Jabiren mutilek ederki antzeman dute lorpen horren zergaitia.

Partida erritmo bizi eta eroan hasi da, etxekoek ustekabean harrapatu nahi izan dituzte ikastolakoak baino azken hauek sendo mantendu dira. Joan etorriko lehen 10 minutu eroen erdian horitxoen kapitaina den Barriolak aurretik ipini du taldea kontraeraso bati amaiera emanez.

Erritmoak bere horretan iraun du atsedenaldira bitarte baina markaigailuak ez du aldaketarik izan. Bigarren zatiaren hasieran ordea, Laskorainek aldea areagotzea lortu du beste bi kontraeraso maisuki amaitu ostean, Saldias eta Gil izan dira goleatzaile kasu honetan.

13 minuturen faltan atezain jokalaria kantxaratu du Meatzari taldeak baina ez dio etekinik atera. Aukera garbiren bat izan badute ere, ezin Endikak zaindutako atean zirrikiturik aurkitu. Minutuak aurrera egin dute eta Saldiasek lasaitasunaren 4. gola egin du aurkariak jokalari bat gutxiago zirela probestuz egindako jokaldi eder batean. Golera zihoan baloi bat eskuaz jotzeagatik egotzia zuen epaileak aurkarietako bat.

Azken minutu itsusi batzuetan, etxeko taldeak ez du galtzen jakin eta sarrera eta ostiko zikinez josi dituzte jokalari horitxoak. Ostiko horietako franko jaso dituen Elolak egin du partidako azken gola segundu gutxiren faltan.

Punturen bat talde gutxik urratuko duten kantxa honetan, garaipen garrantzitsua lortu du Laskorainek gaurkoan. Dena den gozatu bezain pronto ahaztu beharko dute gure mutilek, larunbateko Klinika Dental Aldazen aurkako norgehiagoka uste baino lehenago iritsiko baita.