Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Bilbotik poltsikoa beteta itzuli da Laskorain

Iñauterietako aste honetan Bilbora joan behar izan du Laskoraingo lehenengo taldeak. La Casilla kiroldegi bikain eta ikusgarrian sailkapeneko 2. eta 3. postuetan diren Laskorain eta Bilbok elkarren aurka neurtu dituzte indarrak.

Baja ugariez gain, ostegun gizen eta ostiral meheko ajea eurekin eraman dute gure mutilek. Dena den, euren indar apurrak ederki aprobetxatu eta garaipen bikaina ekarri dute etxera bilbo 2-3 garaitu ondoren.

Partida bikain hasi dute horitxoek, defentsan sendo eta kontraerasoan min handia eginez. Barriolak eta Murgik bi goletako errenta eman diete ikastolakoei bi kontraerasotan. Atsedenaldira iristeko minutu baten faltan ordea Bilbok aldea murriztu du.

Bigarren zatian, nekeak eragin dio Laskoraini eta jokaldi eder batean binakoa ipini du Bilbotarren kapitainak. Minutuek aurrera egin dute eta bilbotarrek zirt edo zart eginez atezain jokalaria atera dutenean gola ikastolakoek egin dute Jonikoren bidez. Azkenean 2-3.