Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 4-4 berdindu zuen Ebrosala liderraren aurka

Beste partida haundi bat dastatzeko parada izan genuen joan den larunbatean Usabalera bildutako zalego beste behin kopurutsuak. Lehen itzulerari azkena emateko Laskorainek Ebrosala sailkapeneko lider tinkoa hartu zuen eta 40 minututan zehar zain eta muin lan egin eta gero puntu bat eskuratu zuen 4-4 berdinduta.

2.A mailarako igoera jomuga, zaragozatarrek gaztetasuna eta eskarmentua orekatzen dituen taldea eratzen dute, 1. mailan aritutako lau jokalarirekin txapelketaren ekuadorrean sailkapeneko jaun eta jabe direlarik. Horitxoak ostera -emaitza arratxa gogor batean murgilduak azken sasoiean- amorruz beterik daude eta horrelaxe frogatu zuten larunbatean, batez ere partidaren hastapenean.

Lehen minututik azkenekoraino Ebrosalakoen eraso posizionalak arazo handiak sortu bazizkien ere, neurketa hasieran ikastolakoak aisa irten ziren kontraerasora eta ate aurrean aragoitarrek baino gutxiago barkatu zuten. Murgi mikolasaren eta Etxebe denboraldiko errebelazioaren golekin 2-0 aurreratu ziren, nahiz eta atsedenaren aitzinetik kanpotarrek aldea murriztu.

Aldageletatik bueltan aldiz aragoitarrek azeleragailua zapaldu zuten nabarmen eta bigarren zati guztian zehar arazoak larriagoak izan ziren horitxoentzat. Baina ez zuten amore eman, 2-3koarekin ere ez, eta erasora irteteko zailtasun handiak izan arren Barack Telleriak hirunakoa sartu zuen jokaldi solte batean eta faltako “pinball” estratejian Gil TDI-k 4-3koa. Itxaropenak segundu gutxi iraun zituen Ebrosalakoek ia jarraian egin baitzuten launakoa.

Berdinketa baliotsu honekin Laskorainek hiru garaipen, hiru berdinketa eta zazpi porrot pilatu ditu lehen itzulian eta 2.B mailari eusteko beste hainbeste egin beharko du gutxienez bigarrengoan. Honetarako larunbatean erakutsitako grina eta lanerako prestutasunari, konfiantza piska bat besterik ez zaio gehitu behar eta horixe berreskuratu behar dute lehenbailehen horitxoek.

Ebrosala liderrari Javi eta Jorge “rumba” delegatuek –hori da kantxa garbitzeko modu robotikoa hori-, Javi eta Aitor entrenatzaileek eta Endika, Telleria, Lander, Gil, Etxebe, Murgi, Loitzun, Diez, Zubillaga eta Aratza jokalariek egin zien aurrre.