Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

LASKORAINEK 3-5 GALDU ZUEN CASPE TALDEAREN AURKA

Ihauterietako astearen erdian lehiatzea egokitu zitzaion Laskoraini joan den larunbatean aragoiko Caspe taldearen aurka arratsaldeko 18:00-tan. Etxean jokatu beharreko neurketa izan arren, urtero garai hauetan ematen den moduan Usabalgo gotorlekua itxita aurkitzen dela eta, Ibarrako Belabieta  polikiroldegia izan genuen bi taldeen arteko demaren testigu.
Urteko partidurik garrantzitsuenetakoa bezela izendatu daiteke joan den astekoa, izan ere tolosarrek aspaldiko asteetan faltan botatako garaipena eskuratzeko aldekoak bait ziren Bajo Aragón Casperen aurka ekiteko  agertokian ematen ziren baldintzak. Dena den aurkariak erakutsitako maila horitxoek emandakoarenaren oso gainetikoa izan zen eta porrotak ez du inungo aitzakiarik baimentzen. Hala ere etxekoak partiduan sarturik egon ziren beti ere, azken txirrinak jo artean amorerik eman gabe.
Nagusi azaldu ziren hasieratik kanpotarrak, lehen 10 minutuetan 0-2 aurreratuaz arratsaldeak ilun kolorea hartua zuelarik ordurako. Lehen zatiak ez zuen gehiagorako eman baina bigarrena ez zen modu hobean hasi, 5. minutuan 0-3-koarekin egin ziren Caspekoak. Gilek eginiko bi golek itxaropena piztu zuten ikastolakoengan, 2-3-ko emaitzarekin dena zen posible oraindik. 4 minuturen faltan aragoarren 2-4-koak mina egin arren, atezain jokalariak erabaki behar zuen oraindik atalburuaren bukaera. Aldea murriztea ere lortu zuten etxekoek eta azken segunduetan berdinketaren gola egiteko puntu-puntuan izanagatik 3-5-ekoa erori zen Caspekoen aldean.
Porrot honekin sailkapenaren azkenaurreko postuan dira Javiren mutilak eta mailari eusteko borrokan jarraitzeko lehiak luze iraungo duenaren itxura du. Etsipenarentzako betarik ez da gelditzen eta  hurrengo geltokia datorren astean Gasteizen izango da Atenea talde historikoaren aurka, denboraldiko azken herena gainean dugu eta neurketen garrantzia geroz eta haundiagoa bihurtzen ari da.
Zaldunitaren bezperan, burumakur  atera ziren Ibarrako Belabieta polikiroldegitik Javi delegatua, Javi entrenatzailea, Alonso “coach manager”-a, Endika, Lander, Ekhi, Gil, Telleria, Díez, Etxebe,  Alonso, Murgi eta Aratz  jokalariak.