Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 5-2 galdu zuen Zarautzen denboraldiko bigarren jardunaldian

Garrantzitsua bezain zaila zen norgehiagoka bati aurre egitea egokitzen zitzaion Laskoraini joan den larunbatean Zarautzen 2012-2013 denboraldiko bigarren jardunaldiaren atarian leku izandako derbi zirraragarri batean. Aurrera de Vitoria-ren aurka kale egin izanak Aitorren mutilek jasan beharreko presioa biderkatzen zuen, era berean eta pasa diren asteetan aipatu legez Laskorainen helburu nagusia 3. mailako talde indartsuenetarikoa bezela azaltzea bait da aurtengoan.

Lehen zati txukuna bete zuten horitxoek, 1-0 galtzen hasi arren Joniko eta Vazquez gazteek markagailua irauli eta seriotasunez osaturiko 20 minutuetan zehar 1-2-ko abantailarekin amaitzea lortu zen. Erabakiorra ez, baina itxaropenez beteriko emaitzari jarraipena eman behar zitzaion oraindik ondo oztopatutako bigarren zati batean.
Gauzak guztiz okertu ziren tolosarren kalterako, sortu ziren bai markagailuaren aldea areagotzeko abaguneak baina kostakoak izango ziren asmatzaile eta 2-2-ko berdinketa mingarriak arratsaldea kolore ilunez margotzen hasia zuen ordurako.  Laskoraindar batek txartel gorria ikusi eta jokalari bat gutxiagorekin zarauztarrek 3-2-koa egingo zuten jarraiean. Atezain jokalariarekin 4 minuturen faltan egindako azken ahaleginak ez zuen fruiturik eman eta bi gol gehiago jaso ondoren, azkena txirrinaren mugan, 5-2-ko emaitzarekin jeitsi zen ohiala.

Ezustekoa da bi jardunaldiren ondoren punturik lortu ez izana oraindik eta lehen bait lehen berpiztu behar lukete Aitorren mutilek sailkapenaren ohorezko postuen borrokarengandik gehiegi urrundu nahi ez izatekotan.
Datu positibo gisa, Vazquez gazteak gorako taldearekin eginiko lehen gola aipatu behar, minutu bikainak betetzen ari den gazte honek harrobiaren lan aparta isladatzen du beste behingoz eta segurua da ez dela bere azken sareratzea izango.

Datorren astean Gora C.D.-ren bisita jasoko dute ikastolakoek Usabalen. Dinamika negatibo honi amaiera emateko ordua delakoan daude taldekide guztiak eta aste lanpetsu honen jarraiean lehen garaipena zenbatzeko irrikitan.
Larunbatean Zarautzen Javi delegatua, Aitor entrenatzailea, Endika, Telleria, Lander, Belloso, Joniko, Vazquez, Gil, Alonso, Etxebe, Ekhi eta Aratz izan ziren.