Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 4-4 berdindu zuen Santurtziren aurka

Sailkapenaren erdian, azken postuei behin betiko agur esan eta gorantz begira jartzeko irrikan diren bi talde izan genituen nor baino nor Santurtziko udal kiroldegian.  Egungo 3. mailak ordezkatu duen Nazional B mailan behin baino gehiagotan aurrez aurre izan diren Santurtzi eta Laskorainek, beste orrialde bat idatzi zuten elkarren aurkako norgehiagoken historialean.

Pasa den astean Billabonako Egintza garaituta, beste hiru puntu eskuratzeko ilusioz bidaiatu zuen ikastolako taldeak baina 40 minuturen ostean berdinketan amaitu zen norgehiagoka. Lehen zati eder baten ostean 3 puntuak Tolosarako bidea hartuta zutela zirudienean, bigarren zatian egindako lan eskasak puntu bakarrean utzi zuen ikastolako mutilen arratsaldeko etekina.
Lehen zatian Aitorren mutilak nagusi izan baziren ere lehen minutuetan erabat lokartuta kantxaratu ziren. Epaileak txistua jotakoan ez baino etxekoek lehen gola egindakoan hasi zuten norgehiagoka horitxoek. Hortik aurrea, jokoan erabat nagusitu ziren eta pixkanaka markagailuari buelta eman zioten Etxebe, Telleria eta Gilen golekin.
Lehen zatiaren azken hondarrean jokoaren dinamika apurtu nahian etxekoek atezain jokalaria kantxaratu zuten baina Gilek aldea areagotzeko probestu zuen, baloi bat lapurtu eta markagailura  1-4koa  igo baitzuen atsedenaldiaren aurretik.
Lan zailena eginda zegoenean ordea partida erabat okertu zen eta bigarren zatian bizkaitarrak izan ziren jokoaren gidari.  Laskoraini baloiaren jabetza kendu eta emaitza orekatu arte etxekoan alde izan ziren markagailuaren aldaketa denak. Horrela 40 minutuak agortutakoan 4na goleko berdinketak puntu banaketa adostu zuen bi taldeen artean.
Berdinketekin puntu gutxi pilatzen bada ere, Laskorainek galdu gabe jarraitzen du eta datorren astean etxean jokatuko duen derbi garrantzitsurako ilusioz beteta itzuli ziren Santurtzitik Javi delegatua, Aitor entrenatzailea, Endika, Telleria, Murgi, Gil, Ekhi, Etxebe, Txiki, Alonso, Eñaut, Manso eta Aratz jokalariak.