Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 1-1 berdindu zuen Santurtziko San Jorgeren aurka

Ibarrako Belabieta polikiroldegian jaso zuen Santurtziko San Jorgeren bisita Laskorainek Zaldunita bezperan ihauterietako astean, urtero ohi izan den moduan Usabalgo zentrua itxita egoten bait da 7 egunetan zehar.

Neurketa trabatua egokitu zitzaien tolosarrei, lehen itzulian jokaturiko partiduan bizkaitarrak erraztasunez menderatu arren, oso bestelakoa suertatu zen joan den larunbatekoa eta garaipena minutu luzeeten zehar eskura izanda ere azkenean puntu bakarrarekin konformatu behar izan zuten Aitorren mutilek.

Lehen zatia errespetu haundiz hartu zuten bi taldeek, 0-0-eko markagailua apurtzeko abagune gardenik gabe, bietakoren baten hutsegitea erortzeko itxaropenean ikastolakoen aldeko izan zen zortea eta Bellosok bizkaitarren hanka sartze larri bat kupidarik gabe sareratu zuen 1-0 jarri zirelarik horitxoak elektronikoan aurretik.Gol ederra bezain garrantzitsua baina aldea laburregia zen oraindik eta gogotik lan egin beharra zegoen garaipenaren jabe izan nahi izatekotan.

Bigarren zatian aldiz joan etorri ugari gertatu ziren eta bizkaitarrek, teknikoki talde kaxkarragoa izaki, norgehiagoka beraien eremura eramanez, azkenean, jokaldi arriskutsu baten ondorioz, baloia area barruan sartzea lortu eta berdinketaren gola egin zuten 12 minuturen faltan.
Laskorain kementsu eta gogotsu aritu zen bukaerararte, baita azken minutuetan atezain jokalariaren bitartez saiatuta ere, baina azkenean markagailuak berean iraun eta puntu banaketarekin konformatu behar izan zuten bi taldeek. Endikaren gelditu erabakiorrek ere amaiera goibelagoa izan zitekeena ekidin zuten azkenik.

Datorren astean berriro Ibarran jokatuko du taldeak baina oraingo honetan kanpotar moduan, izan ere Ibarra liderraren aurka neurtu behar izango bait ditu indarrak urteko partidarik zailenetako batean. Sailkapeneko erdiko postuetan eroso dira Aitorren mutilak baina ahalik eta bukaerarik onena lortzeko asmoak dirau jokalari bakoitzaren buruan.
Larunbatean Ibarran Javi delegatua, Aitor entrenatzailea, Endika, Alonso, Telleria, Joniko, Iturralde, Zumeta, Belloso, Ekhi eta Etxebe izan ziren. Filialari dagokionez, Santxoren gazteek 3-4 irabazi zuten Euskaldunaren aurka eta laugarren postuan eta gora begira da sailkapenean.