Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Beste garaipen garrantzitsu bat laskoraindarrentzat (6-2)

Aste honetan zubia zegoenez, ostiralean izan zen Laskorain eta Uxoa FS taldeen arteko partidua. Tolosarren helburu nagusia, beraien lidergoa defendatzeaz gain, hiru puntuak etxean geratzea zen. Baina horretarako talde gogorra zuten aurrean, iazko sasoian Euskal Ligatik igotako boteretsuenetako bat, Uxoa arabarra.

Arratsaldeko lehen gola Etxebek sartu zuen area barnean jasotako errebote baten ostean. Joko polita erakusten ari ziren etxekoak eta horren erakusgarri garbia izan ziren Gilek sartutako ondorengo bi golak.

Kanpotarrak, ordea, ez ziren kikildu eta, atsedenaldira iritsi baina lehen, beraien lehen gola egin zuten.

Bigarren zatia ederki hasi zen berriro ere horitxoentzat, Mansoren bitartez laugarren gola egin baitzuten. Arabarren erantzuna, berriz, azkarra izan zen eta konturatzerako 4-2koa igo zuten markagailuan.

Orduan bizi izan ziren arratsaldeko momenturik zailenak tolosarrentzat, baina Manso, berriro ere, eta Lakun "Maritxu"-ren bi golen bitartez, azken emaitza izango zen 6-2koa eta lasaitasuna ezarri zituzten Usabalgo kiroldegian.

Ostiral goizez, Aitor eta Javi entrenatzaileak, Javi delegatua, Aratz, Etxebe, Gil, Beñat eta Joniko -haserako bostekoa-, Lakun, Josu, Manso, Zumeta, Endi eta Michael "Mendi" Jacksonek sendotu zuten lidertza.