Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Estreinaldian, porrota Nazional Ohorezko Jubenilek (5-6)

Laskorain Nazional Ohorezko Jubenilen denboraldiko lehen partidua 5-6 emaitzarekin amaitu zen Cervenaroren aurka. Emozio handiko norgehiagoka izan zen nahiz eta partidu guztian zehar Laskorain markagailuaren azpitik ibili.

Lehen zatian urduritasuna somatu zen etxeko taldearen aldetik, adibide nagusienak Juan Garikano, bere hezurra bilatu ezinik ibili zena, eta lehen zatiaren amaieran markagailuak erakusten zuen 0-3koa.

Atsedenaldian, aldagelan urretxindorrak botatako kantaldiaren ondorioz, taldea indar berrituta kantxaratu zen 25 segundutan 2 gol sartuz.

Etxekoen grina bat batean jeitsi zen Cerveranoren laugarren golarekin. Segituan, Juaristirenak emozioa piztu zuen Usabalgo zaleen artean eta aipatzekoa handik minutu batera  CR7 Komandanteak sartutako gol ikusgarriak eserlekuetatik altxa zituela, irabazteko sinismena piztuz. Partiduan behin baino gehiagotan Aldalur jauna bere teknika eskasa erakusten saiatu zen, nahiz eta bere izkin egiteko ahalegin guztiak beste taldearen kontraerasoetan bukatzen zuten.

Azken minutuetan Aritz Lasaren defentsa lana aipatzekoa izan zen, zer ikusia izango zuen bazkaldutako salami kiloak emandako indarra. Partida amaieran 5-6ko emaitzarekin amaitu zen, argi ikusi zen atezain-jokalariaren taktika gaizki antolatua izan zela bi entrenatzaileen aldetik. Jon Kortajarena bigarren entrenatzailea partiduaren ondoren lur-jota joan zen etxera eta adituek diotenez Karlatz garagardotegiko fregonak faltan bota zion. Bestalde, Sevillako jendeak ere aipatu digu Martin Lakunzak  bertako kasinoan utziriko diru mordoa.

Txantxak alde batera utzita, porrota aztertzerako garaian, nabaritu daiteke taldeak ez zuela azken unerarte amorerik eman eta talde sendoa dela. Bide hortatik jarraitzeko asmoarekin entrenatuko dute hamabost egunetan, datorren asteburuan atsedenaldia egokitzen bai zaio talde horitxoari.